SOFIE

-20,7 kg
-12,5% vetpercentage
-lid sinds 19 januari 2020

Begin 2020 vond ik dat het tijd was voor verandering. Ik wilde van de overtollige kilo’tje af en een gezonde levensstijl aannemen. Nadat mijn man even kennis was gaan maken bij Gympact, heb ik beslist een afspraak te maken voor een eerste kennismaking. De eerste lichaamsmeting was een kleine shock, maar het maakte de stap des te makkelijkere. Ik besliste te starten met een 6 maanden abonnement.

View fullsize

De ‘experience’ (gratis testsessie) die ze aanbieden is een enorme aanrader en ik was onmiddellijk verkocht.

Mijn tweede lichaamsmeting vond plaats 1 maand nadat ik mijn Gympact-avontuur begon. Resultaat: -5kg en -3% vetpercentage. Met volle moed bleef ik doorgaan en ik kreeg ook meer en meer zin om te sporten. De sfeer bij Gympact is enorm gezellig, ik voel me hier zeer op mijn gemak. Hier wordt je niet aangestaard voor andere leden omdat je niet het perfect maatje hebt. De coaches zijn ook enorm leuk en behulpzaam, ik voel mij hier super.

Tijdens de Corona lock down bleef ik gemotiveerd verder doen. Ondanks de sluiting van de fitness ben ik thuis verder blijven sporten door middel van filmpjes op YouTube en de oefeningen die Gympact aanbood via de app. Ik trainde gemiddeld 1,5u per dag.

Mijn derde lichaamsmeting vond plaats kort na de heropening in juni. Al het harde werken en niet snoepen werden eindelijk beloond. Mijn gewicht is op 5 maanden gezakt met 18kg en mijn vetpercentage met 10,4%.

Thuistrainen werd opnieuw vervangen door geregeld te trainen bij Gympact. Opwarming, Bio Circuit, hier en daar een groepsles, cardio trainingen op de crosstrainer,… met een nieuwe lading energie ging ik mijn nieuwe levensstijl verder.

Met dank aan mijn ventje en zoon hun steun en de aanmoedigende woorden van de coaches bij Gympact kan ik vandaag (eind juli 2020) met trots zeggen dat ik 20,7kg lichter ben en mijn vetpercentage gezakt is met 12,5%. Ik ga nog steeds graag eens uit eten, ik geniet nog steeds van het leven maar op een andere manier, een gezonde manier.

116252241_1730480393781963_1861253612481232849_o.jpg